ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η CAVINO είναι εταιρεία εξαγωγικού προσανατολισμού από την ίδρυσή της. Περισσότερο από το 70% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το 2005, η CAVINO έθεσε ως στόχο την αύξηση των εξαγωγών με την ανάπτυξη ενός νέου άκρως ανταγωνιστικού φάσματος προϊόντων και την πραγματοποίηση αποτελεσματικών δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και προώθησης. Η εταιρεία κατέκτησε ηγετική θέση στις ελληνικές εξαγωγές κρασιού στη λιανική αγορά της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών, Βελγίου, Καναδά, Ουκρανίας και άλλων χωρών.

Σήμερα, η CAVINO επεκτείνει την γεωγραφική θέση των πωλήσεών της και κοιτάζει έξω από την ευρωπαϊκή ήπειρο, όπου η πιο σημαντική αγορά είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και η Κίνα. Έχοντας υπόψην τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυσκολίες των ξένων αγορών, η CAVINO προσφέρει εκτεταμένη ποικιλία κρασιών σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών, αλλά πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, που στοχεύει στην κάλυψη όλων των κύριων διαύλων διανομής από κάβα κρασιών και εστιατορίων μέχρι τις αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Η CAVINO είναι υπερήφανη με το παγκόσμιο δίκτυο των πελατών και των εκπροσώπων της, των εισαγωγέων, των χονδρεμπόρων και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης και αναζητά συνεχώς νέες συνεργασίες που συμβάλλουν στην επέκταση της διανομής της στις νέες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξαγωγών:

exports@cavino.gr

Τηλ. +30 210 3478601
Φαξ. +30 210 3478602