Κατηγορία: Οίνος ροζέ ξηρός
Ποικιλιακή σύνθεση: Αγιωργίτικο 100%
Αμπελώνας: Αμπέλια ορεινά στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου
Οινοποίηση:Εκχύλιση για 8-10 ώρες. Ακολουθεί ζύμωση στους 15-18° C με την προσθήκη επιλεγμένων ζυμών που αναδεικνύουν τον φρουτώδη χαρακτήρα των ποικιλιών.
Ο χαρακτήρας: Ρουμπινί ανοιχτό στην όψη, με χαρακτηριστικά αρώματα κόκκινων φρούτων που ισορροπούν με τη μαλακή, βελούδινη γεύση του.
Σερβίρεται κρύο στους 10° C.
CAVINO WINERY & DISTILLERY S.A.
GEFIRA MEGANITI, 25100 AIGIO, GREECE
TEL: +30 26910 72003, +30 26910 72004
FAX: +30 26910 71201
E-MAIL: CONTACT@CAVINO.GR