Κατηγορία: Οίνος ροζέ
Ποικιλιακή σύνθεση: Αγιωργίτικο 50%, Syrah 50%
Αμπελώνας: : Ορεινοί αμπελώνες. Τρύγος μέσα Σεπτέμβρη.
Οινοποίηση: Ξεχωριστή οινοποίηση των δύο ποικιλιών με εκχύλιση για 8-10 ώρες. Ακολουθεί ζύμωση στους 15-18° C με την προσθήκη επιλεγμένων ζυμών που αναδεικνύουν τον φρουτώδη χαρακτήρα των ποικιλιών.
Ο χαρακτήρας: Μέτριας έντασης ροζέ με μπλε ανταύγειες. Αρώματα φρούτων του δάσους με κυρίαρχα το βατόμουρο και το δαμάσκηνο. Ισορροπημένο και φρουτώδες στη γεύση, με διακριτική οξύτητα.
CAVINO WINERY & DISTILLERY S.A.
GEFIRA MEGANITI, 25100 AIGIO, GREECE
TEL: +30 26910 72003, +30 26910 72004
FAX: +30 26910 71201
E-MAIL: CONTACT@CAVINO.GR